Arakawa.Under.the.Bridge.600.1452902-nor

Elikkä toinen arvosteluni olisi sitten sarjasta Arakawa Under the Bridge. 

Sarja kertoo henkilöstä Kou Ichinomiya jonka elämän mottonsa on, että ei saa olla koskaan velkaa kenellekkään. Mutta sitten eräänä päivänä eräs Nino niminen tyttö pelastaa Koun hukkumasta ja vastapalvenuksena Koun pitää olla tämän tyttösen poikaystävä. Nino ei ole tietenkään mikään ihan normi likka, sillä hän asuu mm. sillan alla ja sanoo tulevansa Venuksesta. Myös Koun on tietenkin poikakaverina muutettava sillan alle ja sillan alta löytyy monia muitakin erikoisia tyyppejä. 

Katsoessani tätä, minulla tuli jotenkin mieleen sarja Nichijou, koska Nichijoukin on aika eriskummallinen sarja. En silti menisi väittämään sarjaa ihan samanlaiseksikaan, koska tästä sarjasta löytyy sentään jonkin sortin romanssia ( tosin aika toivotonta sellaista ). Kaikki sarjan sillan alla asuvat ukkelit olivat kaikki jokseenkin omituisia persoonia, sadistista epäonnekkaaseen tyttöön. Lempi hahmokseni kuitenkin taisi tulla sarjassa Sister, koska.....en tiedä....jotenkin vain pidin hänestä. Animaatio ihan hyvää, alku tunnarikin ihan kuunneltava. Oli mukava seurata myös Koun paranemista hänen "velka-astmastaan". Piirrostyyli menettelee eli ei mitään huippu piirtojälkeä, mutta ihan katsottavaa. Huumorikin jaksaa naurattaa, mutta ei ihan aina. Oli myös mukava seurata että millloin Kou todella rakastuisi tähän Nino tyttöseen.

Kaiken kaikkiaan sarja pomppii kolmen tai kolmen ja puolen tähden suunnilla, koska en ehkä kuitenkaan jaksaisi katsoa toistamiseen tätä sarjaa. Kommentteja jos käy, ja muistakaa että tämä on vain oma mielipiteeni!