Anime.Headphones.46671%5B8%5D-normal.jpg

Moikka Vaan Kaikille Maailman Ukkeleille :3 

Viikonloppu taas odotelee meikäläistä, mutta vielä se perjantain koulupäivä ois ennen sitä riemua (nyyh). Sain äskön puhelimeen taas ladattua uusia biisejä, kuten Bleachin OP:t 7 & 9, Mirai Nikkin Ending 1 & 2 ja Hakuoukin OP:t <3 . Mirai Nikkin OP:t oon kuunnellu jo satamiljoonaa kertaa, joten vois pitää niiden kuuntelusta hieman taukoa. Viikonloppuna pitäs meikäläisen jatkaa tuota Togainu no Chi:tä ja kattoa Tokyo Ravens:istä seuraava (14) jakso :P . 

Uusista sarjoista sen verran että aloin seuraamaan ainakin Hamatoraa, Noragamia ja Nobunaga the Foolia. Muista uusista sarjoista en ainakaan tällä hetkellä innostunut. Bleachin OP 9 pyörii korvamatona päässä O__O . 

Tuli tänään myös katottua Naruto Shippuudenin uusin (345) jakso. Kävi jotenkin Obitoa sääliksi ;( . En ole lukenut Naruto mangaa vielä siihen kohtaan että tietäisin miksi Kakashi tappoi Rinin, mutta kyllä mä uskon että siihen joku järkevä syy on. 

Loppuilta menee varmaan siskon kans sekalaisittain animea katsellessa ja omenapiirakkaa syöden ( olen niin herkkusuu katsos :D ) . Eli Eipä tässä kai muuta. Hyvää loppuviikkoa kaikille~! :3